Necologism


Este cel mai bun titlu care mi-a venit in minte dupa ziua de ieri. Va spun si de ce” In Muntii Apuseni se spune ca omul este frate cu natura. Ceea ce a fost adevarat pana cand o duzina de excavatoare si buldozere au inceput sa muste din miezul naturii. Este vorba de o societate din Turda ,condusa de un anume Calugaru.. Acest monstru , a facut rost de aprobari pentru distrugerea a jumatate din ecosistemul Ocolisului. Sunt foarte curios, cine i-a dat lui aceste aprobari pentru a reteza muntii…Se poate asa ceva?
Se poate sa defrisezi hectare de padure? Se poate sa distrugi un ecosistem (poate ultimul) virgin care ne-a mai ramas?
Asta mi-a dovedit ca totusi la noi in tara se poate face orice cu o mita bine plasata.
Sunt curios daca aceasta firma are toate aprobarile pentru a muta muntii si de aceea o sa postez si niste fotografii .Copacii au inceput sa se ingalbeneasca in jurul sapaturilor, din cauza viiturilor de bolovani pana si drumul spre Cimpeni este distrus. Operatorii de pe utilajele care lucreaza acolo spun ca viata le este in pericol din minut in minut in acele conditii. Nimeni nu face nimic? Ecologisti? Verzi? Politicieni?Politie? Prefectura? Ziare????????

Societatea se numeste : TRANSILVANIA IMPACT din Turda, Jud Cluj

This entry was posted in afaceri, alba iulia, anti rosia montana, Necologism, Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s