Alba Iulia, Oras cu istorie manelista


Chiar azi mi-am gasit si eu sa cutreier cetatea istorica a orasului. Am parcat la intrarea in zidurile cetatii deoarece este interzis total accesului auto.Dupa ce am trecut de birtu Gothic, unde aveau o multime de clienti(adica doi) se aude ceva …ca un cutremur, ma uit in spate si apare o coloana de vreo 9 masini in viteza. Ok ma feresc eu langa un zid pana trec si imi continui savurarea betoanelor “elis”. Peste vreo 200 de metri toate aceste masini erau parcate si cica erau niste profesori de la o olimpiada de istorie care tocmai se terminase. Printre ei, cine sa fie? Havaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Primaruuuuuuuuuu!!!…Nu inteleg, Lui ii miroase transpiratia mai bine decat mie? De ce ei cu masina si eu pe jos? M-am prins, el pe betoanele lui face si merge cu ce vrea iar restu, pe jos.
Ma mai intreb ceva… Daca aia erau profesori de istorie, oare au observat ca nu au ce cauta acele betoane si fitzele cu care s-au inzestrat aceste monumente?
Oricum, Alba Iulia e un oras frumos iar daca treci pe aici chiar ai ce sa admiri si de asta am sa pun si niste fotografii sa vedeti ca merita vazut.

cetatea alba iulia

flori

Asta nu stiu cine era... Austriac, Ungur sau vreun soldat ratacit al lu Napoleon...

Nu ma pot abtine sa mai pun niste fotografii….

Daca tot treceti prin cetatea medievala nu ezitati sa intrati pe la Gothic, unde au :Pizza Sant,Pizza cu Tom(jerry a fugit) ,iar POPONASII sunt grozavi…
Mai puteti admira printre grozavele ruine si masina lu Hava, care ca orice manelist care se respecta, si-a pus numele la numar.

Biserica veche este pe cale sa iasa la lumina

Mai urmeaza fotografii de reclama a cetatii
CATEDRALA NEAMULUI


Din fata catedralei puteti cumpara iepurasi pentru a va decora ouale….
Daca nu v-ati distrat destul uite un clip care sa va relaxeze…

This entry was posted in alba iulia, aspirator, borring, cercetatori, cientrala, ciori, circ, circari, criminal, greu, nevasta, nunta, parlamentari, plictiseala, politie, POZE, primaria, prosti, romania, sase cai, show, Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Alba Iulia, Oras cu istorie manelista

  1. Trott says:

    E cea mai tare chestia cu Hava…..Good work!

  2. cristean says:

    poponasi, a?:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s