Tu bi sau tu mi?


Stiu, stiu ca nu am mai intrat in ultima vreme si am si o motivatie: sunt la Bucale ,am venit sa vizitez grevele de la palatul parlamentului. :)))
Stiu ca pare o nebunie, dar recomand asta tuturor din provincie. Un adevarat spectacol,mult mai interesant decat orice concert de amploare internationala. M-am gandit sa iau si legatura cu elena udrea sa vedem cum putem atrage si mai multi turisti la noi in tara pe tema asta: “Veniti sa vedeti grevele din tara noastra,sunt cele mai ingenioase din lume”
Ieri a “cantat” politia romana….Superb!!! M-am gandit si la o varianta de promovare,o sa vorbesc cu toate sindicatele sa imi trmita un orar exact al acestor show-uri, pentru a face niste afise,pentru ca e pacat ca lumea sa fie luata prin surprindere ….Eu sunt fan greva….O sa vin la bucuresti la fiecare “concert…………………….. :)))

This entry was posted in basescu, carte, ciori, circ, circari, cluj, cotroceni, criminal, curve, declarez, desteaptate romane, DIACONESCU, droguri, greu, greva, NOMAZI, parlamentari, politicieni, politie, prosti, romania, sase cai, sex, show, stirbu, turda, vodka, weed and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tu bi sau tu mi?

 1. cristean says:

  ce zici ca vrei, un orar? io vreau sa le cer un oral.

 2. dirijer says:

  Pai normal ca si eu vreau oral…dar parca nu e mai bine daca o ceri dupa un orar?

 3. Evilvan says:

  Fratioare, noi nici greve nu stim sa facem. Sa ne aducem aminte cand asta vara se performa dansul pinguinului in fata guvernului in caddrul super grevei sindicalistilor?
  Sa punem pana pe par, furca si topor. Asta da greva 😉

 4. dirijer says:

  Poti sa pui mana pe orice, chiar si pe prohabul pantalonilor ca tot nu se rezolva nimic…Asa ca mai bine sa fie spectaculoase decat periculoase xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s